Stomphorst Fiscaal Raadgevers: NSW Specialist

Wij zijn Stomphorst Fiscaal Raadgevers. Met een luisterend oor en daadkracht helpen wij u bij fiscale vraagstukken. Samen met mijn gedreven team van specialisten sta ik klaar om u vakkundig en accuraat te helpen.

U kunt bij ons aankloppen voor fiscaal advies rondom familievraagstukken: u wilt het familiebedrijf overdragen aan de volgende generatie, het familievermogen gezond houden en de onderlinge relaties versterken. De Natuurschoonwet zit hierbij diep geworteld in ons kantoor.

Onze specialiteit is het ondersteunen van landgoederen op een eigentijdse manier.

Binnenkort gaat onze nieuwe website live. Neemt u tot die tijd gerust contact op: mailen naar info@fiscaalraadgevers.nl of bel 0318 – 23 00 09. Of bezoek ons in het welbekende kantoor aan de Stationsstraat 2-A te Lunteren.

Namens ons gehele team, Mr. Giel Stomphorst

Onze medewerkers

mr. G. (Giel) Stomphorst

Directie & NSW Specialist
giel@fiscaalraadgevers.nl
0318 – 23 00 09
06 – 135 688 14

Linkedin

Tijdens de studie Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam is mijn enthousiasme gewekt voor de Natuurschoonwet 1928 en alle vragen die daarbij horen. Mijn masterscriptie schreef ik over Natuurschoonwet Landgoederen, tijdens dit onderzoek zijn alle facetten van de Natuurschoonwet voorbijgekomen. Bij NSW-landgoederen horen complexe vraagstukken rondom de inkomsten-, vennootschaps-, overdrachts-, schenk- en erfbelasting. Dit specifieke onderwerp daagt mij telkens opnieuw uit om na te denken over de verschillende mogelijkheden binnen de huidige fiscale wet- en regelgeving.

In onze advisering kan ik daadwerkelijk wat voor onze cliënten betekenen. Voor veel mensen is de fiscale en financiële regelgeving één groot vraagteken. Het is iedere keer een uitdaging om samen met de cliënt tot het beste resultaat te komen. Ik probeer een heldere oplossing aan te dragen voor onze cliënten. Daarnaast sta ik graag cliënten bij in complexe familieverhoudingen rondom bedrijfsopvolging of de overgang van familiebezit. Ik vind het leuk om samen te werken met verschillende mensen, zowel bij ons op kantoor als daarbuiten, denk daarbij aan accountants, notarissen, advocaten, rentmeesters en natuurlijk onze cliënten.

Naast mijn werk voor Stomphorst Fiscaal Raadgevers, heb ik in de laatste jaren twee opleidingen afgerond; een studie theologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en een Mediation opleiding (waarvoor ik ADR geregistreerd ben). Ik sta graag mensen bij in vastgelopen onderhandelingen of familiebesprekingen, waarbij het oog altijd is gericht op de intermenselijke relatie en het herstel hiervan.

Naast werken en studeren breng ik graag tijd door met familie en vrienden en ben ik regelmatig te vinden in de natuur, of lees ik een goed boek.

mr. G.H.(Gerard) Fennema RB

Senior belastingadviseur
gerard@fiscaalraadgevers.nl
0318 – 23 00 09

Na mijn middelbare schooltijd ben ik rechten gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. De keuze voor fiscaal recht was vrij snel gemaakt omdat dit deel van het recht iedereen in de samenleving raakt. Daarbij komt dat veel mensen geen idee hebben welke rechten en plichten ze hebben waar het aankomt op belastingheffing en worden ze nerveus van een blauwe envelop op de deurmat. Dit laatste is op zich niet nodig en daar wil ik de klanten graag bij helpen.

Tijdens mijn studie heb ik mijn eerste baan aangenomen en kon ik de theorie in de praktijk toepassen.
Nu, vele jaren en een aantal werkgevers verder, ben ik werkzaam voor Stomphorst Fiscaal Raadgevers. Een mooie club enthousiaste mensen die erg veel voldoening haalt uit het verder helpen van de klanten. In mijn werk houd ik mij graag bezig met het optimaliseren van de bedrijfsstructuren van klanten. Ook de opvolging binnen bedrijven heeft mijn bijzondere belangstelling. Voor andere fiscale zaken kunt u natuurlijk ook bij mij terecht.

Naast mijn werk bij Stomphorst Fiscaal Raadgevers doe ik vrijwilligerswerk voor mensen die het heel veel minder hebben dan wij. Verder vul ik mijn vrije tijd met fietsen en puzzelen.

J.A.M. (Joost) van Sleuwen RB

Belastingadviseur
joost@fiscaalraadgevers.nl
0318 – 23 00 09

Linkedin

Vanaf 1991 tot en met het jaar 2000 heb ik eerst een propedeuse econometrie en daarna de studie fiscale economie gedaan. Gedurende mijn studie heb ik een aantal jaren bij de Belastingdienst en de gemeente ’s Hertogenbosch gewerkt op de afdeling bezwaarschiften.

Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij Verhofstad & Partners (waarvan een aantal jaren als vennoot), na tien jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging deze vond ik bij het Betuwsch accountantskantoor in Ochten en tegenwoordig bij Stomphorst Fiscaal Raadgevers. Ik richt mij met name op de MKB praktijk en heb veel affiniteit met de omzetbelasting.

In mijn vrije tijd ben ik elke zaterdagochtend op het hockeyveld te vinden, als coach van het team van mijn dochter.

L.N.M. (Leo) van de Meent

Junior Belastingadviseur
leo@fiscaalraadgevers.nl
0318 – 23 00 09

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij Stomphorst Fiscaal Raadgevers als junior belastingadviseur. Daarnaast studeer ik Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg waar ik op dit moment mijn masterscriptie afrond. Omdat ik mezelf op meerdere vlakken van de fiscaliteit wilde ontwikkelen heb ik gekozen om als econoom mijn scriptie te schrijven over een zeer juridisch en technisch moeilijk onderwerp, namelijk de meerderheidsregel.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst zo vaak mogelijk op het voetbalveld te vinden of op een andere manier sportief bezig.

B.S. (Suzanne) van Ginkel-van Polen

Management assistent
suzanne@fiscaalraadgevers.nl
0318 – 23 00 09

In mei 2016 ben ik het team van Stomphorst Fiscaal Raadgevers komen versterken. Als secretaresse ondersteun ik mijn collega’s waar nodig. In de praktijk betekent dit dat mijn werkzaamheden uiteenlopen van telefoon aannemen, cliënten ontvangen, klantdossiers aanmaken tot uitwerken van contracten, correspondentie verzorgen, vergaderingen voorbereiden, agenda’s beheren enz. De ervaring die ik in het verleden bij een verzekeraar en een bank heb opgedaan komt hierbij goed van pas. In 2011 heb ik de PABO afgerond en heb bijna 3 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Dit was een leuke en vooral leerzame periode, waar ik nu nog steeds profijt van heb.

Naast mijn werk bij Stomphorst Fiscaal Raadgevers ben ik getrouwd en trotse moeder van drie tienerzoons. Mijn agenda is met gezin, werk en vrijwilligerswerk goed gevuld, maar gelukkig is er ook tijd voor hobby’s zoals saxofoon spelen, tennissen en skiën.

M. (Marieke) van Gulik

Management assistent
marieke@fiscaalraadgevers.nl
0318 – 23 00 09

Linkedin

In januari 2018 ben ik aan het enthousiaste team van Stomphorst Fiscaal Raadgevers toegevoegd. In eerste instantie ben ik begonnen als relatiebeheerder pensioen en financieel advies. Maar omdat Stomphorst Fiscaal Raadgevers zich sinds kort volledig richt op het fiscaal juridisch advies en het specialisme van de Natuurschoonwet zijn deze advieswerkzaamheden gestaakt. Ik ben nu werkzaam als management assistent.

In deze functie ondersteun ik het management, met name Giel Stomphorst, in de organisatie en coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast verzorg ik de communicatie in de vorm van de maandelijkse nieuwsbrief en onze website en ben ik verantwoordelijk voor de facturatie.

Mijn jeugd heb ik doorgebracht op een boerderij in het gehuchtje Appel onder de rook van Nijkerk. Mijn eerste baan was bij Rabobank Nijkerk. Ik heb altijd in de financiële adviesbranche gewerkt en daar diverse functies bekleed: van relatiebeheerder zakelijke relaties bij de Rabobank tot hypotheekadviseur bij een verzekeringsadvieskantoor.

Daarnaast ben ik getrouwd en trotse moeder van 2 zoons en een dochter. Dit zorgt naast het werk voor genoeg afleiding. Ik vind het leuk om hand- en spandiensten te verrichten bij de voetbal- en hockeyvereniging. In mijn vrije tijd wandel ik veel.

dr. C (Leon) van den Broeke

Conflictbemiddeling
leon@fiscaalraadgevers.nl
0318 – 23 00 09

De combinatie van organisatiekundige en theoloog heeft ertoe geleid dat ik ook werkzaam ben als consultant en conflictbemiddelaar voor Stomphorst Fiscaal Raadgevers. Sinds mijn studietijd ben ik geboeid door het thema ‘mens en/in organisatie’. Ik probeer persoons- en zaakgericht te werken. Deze werkzaamheden doe ik naast mijn werk als universitair docent Religie, Recht en Samenleving/Kerkrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en als universitair docent Kerkrecht aan de Theologische Universiteit Kampen. Aan die universiteiten ben ik respectievelijk voorzitter van het Centrum voor Religie en Recht (Amsterdam) en directeur van het Deddens Kerkrecht Centrum (Kampen). Naast een brede interesse voor andere dingen buiten het werk om, sport ik graag.

C. (Chantal) Wijnstekers MSc. RB

Belastingadviseur
chantal@fiscaalraadgevers.nl
0318 – 23 00 09

Linkedin

Tijdens mijn studie aan de Universiteit van Tilburg ben ik als student zijnde in de fiscale wereld terecht gekomen en werkzaam geweest als Junior Belastingadviseur. Na het behalen van mijn diploma ‘fiscale economie’ heb ik de overstap gemaakt naar een klein regionaal kantoor waar ik mijzelf verder heb ontwikkeld tot Belastingadviseur. Cliënten wegwijs maken in het fiscale doolhof van de wet –en regelgeving en daardoor een aanvulling zijn voor de onderneming is voor mij een passie.

Naast mijn werkzaamheden bij Stomphorst Fiscaal Raadgevers ben ik ook trotse moeder van een zoon en een dochter

Vragen? Neem contact met ons op!

De Natuurschoonwet 1928 kan grote fiscale voordelen opleveren voor eigenaren van natuurschoon. Wij kunnen u exact aangeven wat de mogelijkheden zijn, waarbij wij rekening houden met de bestuurbaarheid en exploitatiemogelijkheden voor huidige en volgende generaties. Daarnaast verzorgen wij de procedure rond het rangschikken van uw (nieuwe) landgoed.

Genoeg gelezen? Wij staan voor u klaar.

Wij horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Terugbelverzoek

Vindt u het prettiger wanneer wij contact met u opnemen? Laat dan hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!