Rogier

Senior Belastingadviseur

0318 - 23 00 09

LinkedIn

Over

Het allerbelangrijkste in mijn werk is dat ik graag verbinding wil voelen met andere mensen. Ik heb zelf een open en enthousiaste persoonlijkheid en ik merk dat dit mijn gesprekspartners vaak ertoe uitnodigt om deze zelfde openheid te geven. Juist door deze openheid en de vertrouwensband die hierdoor ontstaat, lukt het om een optimaal advies te geven voor mijn klanten.

Naast de verbinding met mensen word ik ook graag intellectueel uitgedaagd. Het belastingadvies is voor mij dan ook een ideaal speelveld, omdat dit vaak zeer persoonlijke vraagstukken omtrent bijvoorbeeld testamenten en bedrijfsoverdrachten combineert met complexe regelgeving en structuren.

Na een jarenlange ervaring als fiscalist bij grote landelijk gespreide kantoren heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan bij een Family Office. Hier ben ik er mij nog beter dan voorheen van bewust geraakt dat een goed fiscaal advies rekening houdt met meer zaken dan alleen de fiscaliteit.

Ook in mijn privéleven vind ik het verbinden met andere mensen belangrijk. Ik sta graag langs het hockeyveld bij mijn kinderen en ben altijd wel in voor een praatje. Ik ben graag buiten en wandel of fiets graag door het bos en geniet van de natuur. Hoe mooi is het dan om zelfs tijdens werktijd prachtige NSW landgoederen te mogen bezoeken!